Edzőtábor Balkányban Shihan Kozma Erzsébet vezetésével

Edzőtábor Balkányban Shihan Kozma Erzsébet vezetésével

Főszervező: Balkány
publikálva: 2015-02-09 03:00 – esemény dátuma: 2015.02.07.

Nagy érdeklődés kísérte, a Balkányi Karate Sportegyesület első edzőtáborát és övvizsgáját, amit Shihan Kozma Erzsébet tartott.

A Csapat edzéseit heti két alkalommal Tóth György László edző vezeti, akinek jó munkáját bizonyította a fiatal karatékák hétvégén lezajlott edzőtáborban és övvizsgán mutatott teljesítménye is.

Az edzőtáboron 24 fő vett részt, és közülük 11-en övvizsgáztak. A nagy létszámú, családtagokból, barátokból és klubtársakból álló közönség hatalmas tapssal jutalmazta az egyes csoportok teljesítményét.

Az övvizsgát mindenki sikerrel teljesítette, hiszen az ifjú karatékák, teljes erőbedobással, szívvel-lélekkel dolgoztak.

Az övvizsga végén derült ki, hogy Mesterüknek a napokban volt a születésnapja, amit a Csapat egy hatalmas tortával ünnepelt. A Mester szerint azonban számára a legnagyobb ajándék a gyerekek teljesítménye volt.

Gratulálunk a sikeres övvizsgához!


Név övfokozat
Laza Flóra 10 kyu – fehér öv, 1 citrom csík
Laza István 10 kyu – fehér öv, 1 citrom csík
Répási Levente 10 kyu – fehér öv, 1 citrom csík
Páll Áron 9 kyu – fehér öv, 2 citrom csík
Répási Nóra 8 kyu – citrom öv
Dankó Szabolcs 8 kyu – citrom öv
Varga Amanda 8 kyu – citrom öv
Csonka Máté 8 kyu – citrom öv
Nagy Dávid 8 kyu – citrom öv
Nagy István 8 kyu – citrom öv
Boldizsár Tamás 6 kyu – zöld öv

Új Shotokan egyesület alakult Balkány városában, ahova meghívták Szövetségünk elnökét, Shihan Kozma Erzsébetet, hogy egyrészt szakmailag segítse a résztvevő karatékát felkészülését, másrészt pedig a balkányi egyesület bízik abban, hogy a jövőben sikeres együttműködés alakulhat ki az MSKSZ és köztünk.

Az MSKSZ elnöksége sok sikert kíván a frissen alakult egyesületnek, reméljük, hogy a hamarosan meghatározó szerepet töltetnek majd be régióban, népszerűsítve a karatét mint sportot és mint életmódot is, ezáltal minél több karatékát készítve fel az életben való helytállásra.